info@armanrazavi-ihe.ac.ir 051-38451055

آغاز آموزش های حضوری در سال جدید

موسسه آموزش عالی آرمان رضوی در سال جدید کلیه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، همه مقاطع تحصیلی خود را با رعايت پروتکل های بهداشتی، بصورت حضوری آغاز می‌کند.

بسمه تعالی

با تبریک سال نو و آرزوی سلامتی برای اساتید عزیز و دانشجویان گرامی، پیرو تصمیم ستاد ملی کرونا  و اعلام مسئولان مربوطه، مبنی بر مهار نسبی موج ششم کرونا، مصوبات شورای آموزشی به شرح زیر تقدیم می‌شود:

✍موسسه آموزش عالی آرمان رضوی در سال جدید با برنامه‌ریزی و بررسی همه جوانب، کلیه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، همه مقاطع تحصیلی خود را با رعايت پروتکل های بهداشتی، بصورت 🌹حضوری🌹، مطابق برنامه هفتگی اعلام شده قبلی آغاز می‌کند.
تبصره 1:
دروس عمومی و معارف اسلامی بصورت مجازی (آنلاین) برگزاری می گردد.
تبصره 2:
از دروس عمومی زبان خارجی و تربیت بدنی بصورت حضوری برگزار می گردد.

❇️دانشجویانی می‌توانند در کلاس‌های حضوری شرکت کنند که دو دز واکسن را دریافت کرده باشند.( حتما پرینت کارت واکسن خود را به همراه داشته باشید)

❇️داشتن کارت الکترونیکی واکسن کرونا برای ورود به دانشگاه برای همه دانشجویان الزامی است.

❇️ کلیه امتحانات پایان ترم به صورت حضوری برگزار خواهد شد.

✍بدیهی است در صورتی که بر اساس مصوبات ستاد ملی کرونا تغییراتی در تصمیم های اتخاذ شده ایجاد شود، مراتب از طریق سایت و کانال موسسه اطلاع‌رسانی خواهد شد.

❇️🌸❇️🌸❇️🌸❇️🌸❇️🌸❇️
موسسه آموزش عالی آرمان رضوی
1400/1/11

پست های مرتبط

اکنون به خبرنامه ما بپیوندید

برای دریافت آخرین اطلاعیه ها ، اکنون ثبت نام کنید.