info@armanrazavi-ihe.ac.ir 051-38451055

آغاز ثبت نام وام دانشجویی برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1400

به اطلاع دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی می رساند متقاضیان وام از تاریخ دوم بهمن 1400 تا 25 اردیبهشت 1401 فرصت دارند با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

با نام و یاد خدا به اطلاع دانشجویان متقاضی وام شهریه دانشجویی می رساند متقاضیان وام از تاریخ 02/11/1400 تا 25/02/1401 فرصت دارند با مراجعه به پرتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویی(فازدو)       به آدرس :   (https://bp.swf.ir/)   نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

لازم است بعد از ثبت نام ، مدارک مورد نیاز را برابر مفاد اطلاعیه 👆👆به سرکار خانم ابراهیمی تحویل تا نسبت به ارسال آن به صندوق رفاه اقدام شود. بدیهی است بنا به محدودیت منابع، وام شهریه دانشجویی صرفا به دانشجویان مستعد کم بضاعت ، ایرانی غیر شاغل ، با تایید معاونت دانشجویی تعلق می گیرد .لذا دانشجویانی که توان مالی مناسب دارند ، به جای ثبت نام وام ،  از فرصت ایجاد شده در خود موسسه در تقسیط پرداخت شهریه استفاده نمایند.

با سپاس- معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی

پست های مرتبط

اکنون به خبرنامه ما بپیوندید

برای دریافت آخرین اطلاعیه ها ، اکنون ثبت نام کنید.