info@armanrazavi-ihe.ac.ir 051-38451055

شروع ترم تحصیلی جدید از شنبه ۲۵ شهریور

ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید برنامه هفتگی رشته های مختلف را به اطلاع دانشجویان گرامی میرساند.

سلام دانشجوی گرامی
خواهشمنداست، به موارد ذیل توجه فرمایید:

✍۱.شروع ترم تحصیلی نیمسال اول ۹۷_۹۶ همه رشته ها از شنبه ۹۶/۶/۲۵ می باشد.
✍۲.برنامه هفتگی علاوه بر پورتال دانشجویی، در سایت موسسه و گروه تلگرام بارگذاری شده است.
✍۳.آخرین تغییرات احتمالی را در برنامه هفتگی مشاهده،و مطابق با آن در کلاس ها حضور یابید.
✍۴.برنامه امتحانات را نیز مشاهده فرمایید، امکان جابجایی امتحانات وجود ندارد،در صورت داشتن مشکل،در بازه ی زمانی حذف و اضافه (دهم مهر ماه ) اقدامات لازمه را مبذول فرمایید.
✍۵ . مطابق دستورالعمل و آیین نامه آموزشی،حضور ۱۶ جلسه برای هر درس پیش بینی شده است،که از اولین جلسه، تدریس اساتید شروع خواهد شد،انتظار میرود دانشجویان حضور به موقع داشته باشند.
باآرزوی سلامتی و موفقیت
اداره آموزش دانشگاه آرمان رضوی

پست های مرتبط

اکنون به خبرنامه ما بپیوندید

برای دریافت آخرین اطلاعیه ها ، اکنون ثبت نام کنید.