مددكاري اجتماعي، يكي از رشتههاي كاربردي است كه فارغالتحصيل آن بايد بتواند در مراكز مختلف با استفاده از روشها و تكنيكهايي كه آموزش ديده است، وارد زندگي انسانهايي شود كه به هر دليل اجتماعي، اقتصادي، فرهنگي و خانوادگي دچار مشكل بوده و نميتوانند مشكل خود را به تنهايي حل كنند يا منشأ مشكل خويش را تشخيص بدهند. در واقع اين افراد ميتوانند به ياري مددكار مشكل خويش را شناخته و حل نمايند. بنابراين اگر بخواهيم اين رشته را به طور خلاصه معرفي كنيم، بايد بگوييم كه هدف رشته مددكاري اين است كه به افراد نيازمند به خدمات اجتماعي كمك كند تا خود را بيابند، مشكل خويش را بشناسند و سپس راه حل آن را پيدا كنند. در حال حاضر بازارکار مناسبی در کشور برای فارغ التحصیلان مددکاری اجتماعی از منظر استخدام مددکار یا خود اشتغالی وجود دارد. با توجه به چالش ها و مسایلی که روز به روز در جامعه و زندگی مردم بیشتر می شود، نیاز به مددکاران اجتماعی نیز رو به افزایش است.
هدف از رشته کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی، تربیت متخصصانی است که قادر باشند با توجه به تغییرات نظام آموزشی و ضرورت های موجود ، اصلاحات و تغییرات مناسبی در برنامه ریزی درسی مقاطع مختلف ایجاد نمایند. گرایش برنامه ریزی درسی به منظور ایجاد متخصصانی که توانایی تولید، نیازسنجی و ارزشیابی برنامه ریزی های پژوهش و درسی و تشخیص سرفصلهای مورد نیاز برای مقاطع مختلف و یا رشته ها و گرایشهای مختلف، تحلیل سرفصلهای آموزشی و نیاز به بازبینی محتواهای آموزشی و درسی در مقاطع مختلف می باشد. لزوم برنامه ریزی صحیح دانستن اطلاعاتی در زمینه امکان سنجی رشته های مورد نیاز برای آموزش، جایگاه موارد مختلف در آموزش، تعیین وزن و شاخصهای دروس و سرفصلها در رشته های مختلف تحصیلی می باشد. مهم تر از همه مولد آموزش در همه کشورها آموزش پرورش و دانشگاهها هستند. بنابراین برنامه ریزی درسی با ایجاد مهارتهای تشخیصی، ارزشیابی و از همه مهمتر برنامه ریزی به این دو نهاد کمک می کند تا بتوانند مباحث به روز و نوظهور را در محتوای علمی و آموزشی – پژوهشی بگنجانند و یا چه محتواهایی باید اصلاح شود و که یک دانش آموز و یا دانشجو در مقاطع مختلف، نیاز به چه مهارتها و دانشهایی دارد تا بتواند از آنها به سود خود و جامعه استفاده کند. در عمل یکی از حساسترین و مهمترین گرایشهای علوم تربیتی می باشد و با از طرفی جزء گرایشهایی است که رویکرد استخدامی نسبت به آن افزایش یافته است. امکان ادامه تحصیل در مقطع دکترا برای آن وجود دارد.
هدف از رشته کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی تربیت افرادیست که توانایی نقد، تحلیل و تحقیق در حوزه ارتباطات بطور کلی و ارتباطات جمعی بطور اخص را دارا بوده و پس از فارغ التحصیلی بتوانند در رسانه های عمومی نظیر روزنامه ها، رادیو و تلویزیون ، روابط عمومی سازمانهای دولتی و غیر دولتی و مراکز مشابه به عنوان کارشناس ارتباطات انجام وظیفه کنند. به طورکلی رشته کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی به منظور سرو سامان دادن به ابعاد مختلف ارتباطات جوامع و مظاهر وجودی آن به خدمت بشر در آمده تا وسایل ارتباطی و اطلاع رسانی گسترده و پیچیده مانند رادیو، تلویزیون، مطبوعات و بسیاری دیگر از مظاهر علم و فناوری را در خدمت اطلاع رسانی و ارتباط بین انسان ها قرار دهد. در ادامه برای آشنایی بیشتر متقاضیان انتخاب رشته کنکور و نیز افرادی که در بازار کار و کاریابی به دنبال آینده شغلی بهتری هستند، اطلاعات بیشتری شامل: برنامه درسی (سرفصل) کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی و تعداد واحدها، دانشگاه های دارای رشته کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی، معرفی سایر گرایشهای ارشد و دکتری علوم ارتباطات اجتماعی (به منظور ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر آموزش عالی) و معرفی فرصت شغلی و بازارکار رشته کارشناسی ارشد علوم ارتباطات اجتماعی ارایه می شود
معرفی کارشناسی ارشد مددکاری اجتماعی
کاربرگ شماره 1 انتخاب استاد راهنما و موضوع پایان نامه
کاربرگ شماره 3 صورتجلسه تصویب پیشنهاده
کاربرگ شماره 6 اعتبار سنجی مقاله های مستخرج از پایان نامه
کاربرگ شماره 7 مجوز دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد
کاربرگ شماره 8 ارزشیابی پایان نامه کارشناسی ارشد
کاربرگ شماره 2 فرم پیشنهاده (پروپوزال) پایان نامه کارشناسی ارشد
کاربرگ شماره 9 صورتجلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد
کاربرگ شماره 10 اصالت نامه پایان نامه
دانلود کلیه کاربرگ ها و فرم های کارشناسی ارشد
برای دریافت آخرین اطلاعیه ها ، اکنون ثبت نام کنید.